Pen-testing in metasploit на македонски…part 2


Некои видеа што набрзина ги снимив.

Сценарио 01:

Сценарио 02:

Сценарио 03:

Сценарио 04:

п.с не се едитирани, не ми замерувајте 😛

Advertisements

Tags: , , , , ,

2 responses to “Pen-testing in metasploit на македонски…part 2”

  1. darknessn1k0!a says :

    Добар туторијал и ако мислам дека можеше малце поопширно да објасниш во текст едиторот за некој ко прв пат се срекава со метасплоит но и вака е супер keep going

  2. badc0re says :

    Знам само има нешо поопширно во тоа paper-от, пошо од таму се сценаријава 😉

    p.s tnx 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: