Pen-testing in metasploit на македонски…


Нешто што го изработив и што решив конечно да го споделам. Проектот се состои од некои основни дефиниции за компјутерската безбедност кои дел ги објавив на овој блог. Во овој проект се опфатени некои сценарија на пенетрациско тестирање, разгледај те ги да не спојлерисувам пред време 😉

http://rapidshare.com/files/421736450/Metasploit_macedonian_.pdf

kX^IEu7b@R8f
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: